Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag pratar- pratar jag alltid för mycket

Det var så länge sen nu
Allt var så länge sen
Men det är så jävla nära

Jag talade om bomber jag omfamnade med allt jag hade
I hoppet om att min kropp kunde ta smällen
Ingen skulle bli skadad av innehållet
Och att ingen skulle se, ingen skulle märka
Hur sönderbränd jag blev inuti

Jag talade om glasbitar
Om ruset och friheten
I spegelblanka mordvapen
Försökte förklara varför
Ville alltid förklara
Att alla skulle förstå
Varför mina tårar var röda

Jag talade om drömmar som aldrig ens vågade födas
I vissheten om att dom inte hade någon chans till liv
Ville aldrig hålla fast vid något så osäkert
Istället klamrade jag mig fast vid meningslösheten
Fann tröst i att den aldrig kunde göra mig besviken

Nu talar jag om framtiden
Om hur jag vågar acceptera den
Om hur jag vågar hoppas nu
Vågar veta
Att jag orkar leva

Jag talade om att liv var svårt
Men det är bara plastmänniskor som säger något annat
Äkta folk- dom vet ju
Att det fucking suger ibland
men man har liksom inget val-
Man får inte välja nått annat




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-23 20:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
stark och bra
2015-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP