Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att bli mig själv igen

Jag kommer aldrig att bli mig själv igen
Inte nu, om någon vecka eller sen
Nej, aldrig någonsin igen

Du tog en bit från mig och gick
Jag vet inte hur stor den var, men det var nått du fick

Utan den så faller jag i gråt
Landar på golvet, det är hårt

Det gör ont när jag andas
Känns som att luft och syra beblandas

Så,
Jag kommer aldrig att bli mig själv igen
Inte nu, om någon vecka eller sen
Nej, aldrig någonsin igen





Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 728 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-23 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen