Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sakta läka...


Så gick en dag

Så går en dag
och ännu en
Små förändringar i luften som sakta
tar över
Snön lägger sig och havet stillar
sin andning
Så går en dag
och ännu en
Nu vet jag att jag kan leva
utan dig

Så gick en dag
och ännu en
Som en sekund
och så en till
Så gick en dag
och ännu en
Nu vet jag
att du kan
inte leva
utan mig


.




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-24 09:45



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tackar för kommentar som du gjorde på min text innan jag kunde spelreglerna på poeters.se.
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes