Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävda rop

Vad betyder ekot
av kvävda rop
i tigandets tystnad

Hjälper tysta protester
mot livets orättvisor

Räcker verkligen
ljudlösa ord
mot världens elände

Eller är det som att tala
med stum röst
för döva öron




Fri vers av Marica Dahl
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-24 13:13



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag har skrivit om ekon
som luftans skrik bär

men denna var nästan
bättre. Denna bokmärks
2016-01-22

  överlevaren VIP
Fyndigt skrivet rätt igenom, mycket bra!

Bokmärker!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl