Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salpeter

Jag är porös medan du är en eldstorm,
etsar mig med din nya konstform.
Bränner mina inre organ
genom att vara känsloorkan.
Brännmärker mitt hjärtas tapeter,
bräcker murar med svavel och salpeter.


Silar kaffe mellan tänder, tvättar själen med kol.
tvagar kroppen med dina ord av stål.
Skrapar dina fingertoppssteg från min hud,
och ber till ingen mans gud.
Rena mig från spindelväv,
visa nåd och gammal kärlek kväv.




Fri vers (Fri form) av hanny
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-24 16:05



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Gillar rytmen och ditt språk. Bra!!
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

hanny
hanny