Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

un billet av HaqWijn en tisdag kväll i november


   "Min älskade"    m                                                                       
måste jag                u         blunda för dig      
   måste jag             s             låsa dörren för dig
mitt hufvud            f      trycks ner
       av Någon         ä             som vill ta av det
   min arm               l          som förlamad
i tanken                   l             uppmanar jag Digh att gå
   iagh visar             a          tänderna i sömnen
vem                                           är iagh 
               trogen              åtrå
                 
                 

 

                                             




Fri vers av mikael ejdemyr VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-24 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mikael ejdemyr
mikael ejdemyr VIP