Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte var du är, men jag kommer aldrig glömma då jag blev besatt av tanken på självmord. För jag har aldrig känt mig mer maktlös än då.


Hundra procent slut

Jag visste att du inte skulle leva för evigt
det gör ju ingen

kroppen ville leva
pumpa runt blod
vara full med liv

det vackra ansiktet kunde alltid le
stötta och finnas till
när man tittade till

starka symboler blödde
vattnet försvann ner i avloppet
en stor hemlighet

hur mycket som rösten än hade ekat
så skulle ingen ha kunnat höra
hur många gånger än huvudet dunkades
gult och blått

det räckte inte
för det var till hundra procent

allt slog till på natten
fascinationen
av ett litet steg

och jag skrek
när du blev tyst
gjorde allt som jag kunde
för att få hålla dig hårt

men dina armar ville inte ta emot
när det var till hundra procent slut




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-24 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gina.P