Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite klyschigt kan tyckas ... men om du tänker till en gång så inser du att det är allt annat än det ...


Det är inte så svårt att leva snålt ...

... när man
redan har allt 

man behöver ...

... och allt därtill
så det räcker och blir över ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-24 23:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...fint skrivet...
2015-11-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Mycket vill ha mer och till den som har skall vara givet.
2015-11-25

  Hanna Mari Wallin
livsinsikt om livets viktigaste värden
finns i raderna här.
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP