Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

Jag lämnade dig
på Drottningtorget
med en kram
som varade lite längre
för att du skulle förstå
att jag inte ville åka

 

utan dig

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 10:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt som behövs, för att förmedla kärlek i mängd. Fint
2015-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)