Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Massor av rosor på din grav vila i frid polis Andreas

Idag var begravningen & vill tacka dig
för din tid som polis på denna jord
du var i mångas ögon en stor hjälte
många hedrar dig ger kärlekens ord

Uppmärksamhet är du verkligen värd
en stor medalj förtjänar du på ditt bröst
nu är du i himmelen i strålande ljus
änglarna har tagit emot dig & ger dig tröst

Aldrig kommer du att bli glömd av folket
alltid kommer vi minnas din korta tid
som avslutates på ett mycket sorgligt sätt
massor av rosor på din grav, vila i frid








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-30 22:12



Bookmark and Share


    lydriket
GAAD
Glöm Aldrig Andreas D
2021-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP