Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För honom är det ett experiment; för katten är det hårda fakta. Byt perspektiv! Och byt ut ordet katt.


Schrödingers huskatt


kattdjuret i lådan morrar dovt
inträngd i ett hörn

klöser varje hand som hotar
hatar
eller ens försöker
stryka pälsen medhårs

lägger sig så katten uppgiven
likgiltig faran

allt kan kvitta
blir väl som det blir




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-25 12:45



Bookmark and Share


  walborg
Genialiskt och användbart!!!!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger