Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textfragment ingår i en samling kallad : Konstens "olika" värde och "lika" värde.


KONSTENS LIKA VS OLIKA VÄRDE

Jaha ! å de där skulle va nån slags konst det ?
fan ! de finns så mycke skitkonst som de för-
söker omvandla till en konst ,men samtidigt
anser de kunniga vad som  ska kallas  konst,
skit som skit, samma  dynga  ändå, sätt dä å
skit  på  ett  papper  mens  du  ännu  har ett
namn innan konkurrenten besudla dig med
att dens skit lägger sig så  mycket  konstnär-
ligare  än  er, å  säg  sen : Se ! här  har  ni en
som skiter snyggt  och konstnäääärligt.!
                                            *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP