Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännmärkt

Kastar mina sår
I ditt perfekta ansikte

Mascaran rinner
På min nya Acnekostym

Så djävla ensam
Så djävla trött på livet
Där änglar köpslår






© georgmoller.se






Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 22:43



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Aj, det gör ont att läsa dina nakna ord. Med en nästan brutal uppriktighet förmedlar du känslan av ensamhet och frågor om vad livets mening är...
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller