Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna

Hur kommer det sig
att man inte vaknar till?
Upplever världen
andningen
friska luften runtomkring?
Förrän man går hemåt
en mörk kall natt
då regnet besvärande
knattrar mot huden
mot pannan
Det väcker frånvaron
Öppnar sinnet
Jagar bort den förment
viktiga tanken
Gör att stegen
på den doftande asfalten
känns på riktigt




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner