Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagstänk

Detta livet är inte riktigt min grej
det gäller även under knivhot
dödstrött
det är självklart medfött

Jag ser ingenting och allting
min värld har rasat samman och
inte orkar jag vänta på något
värdefullt

Fråga vem som helst
ingen kan sätta fingret på
vad som är problemet

Men
jag längtar hem




Fri vers av Blodsmak
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak