Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är livets källa, den som dricker av det vatten jag ger, skall leva i evig tid".


NÄR GUDS EVIGA, LIVGIVANDE KÄRLEK KOM TILL BYN!

Den uppståndne, levande JESUS

uppenbarade Sig i vårt

enkla bönehus,


och efter Honom kom floder

av Guds förvandlande,

livgivande kärlek,


in i hela byn!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger
Publicerad 2015-11-26 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld