Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan freden ha en chans?


VEM KUNDE ANA?

Jag ser honom smyga sig fram
Han längtar efter en rättvis dom
Han synar sina kort i svaghetsstund
Han ylar mot berget för att få fram ett svar
MEN...
Freden somnar in
gömmer sig i världens samvete
fri från synd




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-26 08:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-11-28

  Ingrid Trolle
En bra beskrivning
av det krig som
faktiskt pågår och
som verkar så omöjligt
att få slut på.
2015-11-27

  RitaBrunner
Kriget är redan igång. Jag tycker illa om ordet synd. Jag önskar att den känslan inte funnes alls...
Väl valda tankar vännen!
2015-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan