Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "En ström går fram, som ger glädje åt Guds stad: Gud bor i den".


GUDS KÄRLEK STRÖMMAR TILL JORDEN GENOM RENA KANALER

som är män och kvinnor: öppna kanaler för

Guds helige Ande, sådana som Kristi lära

fått hålla intakta med källan

och rena!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 08:54



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
VIVO, JAM NON EGO !

Hechalothskrifterna
2015-11-26

    Lars Gullberg


Rena från vad Sven

jo allt som är skitigt är allt som inte följer Guds ord bokstavligen

Ja än en gång så gömmer du dej bakom dina bibelcitat

och kräks ut ditt hat och ditt förakt på alla oss här på poeter och í hela vårt samhälle

och din retorik är densamma

"varför läser du för ?"

Jo jag läser dina människofientliga texter för att varna våra barn och ungdomar
från ditt gift och dina falska dogm






2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld