Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGERINGEN HAR SVIKIT ISRAEL

skriver Dan Olofsson och Alf Svensson i tidningen Dagen:

De skriver: "Det är obegripligt att den svenska regeringen
vänder ryggen åt Mellanösterns enda demokrati när den
drabbas av återkommande terror, skriver företagaren
Dan Olofsson och politikern Alf Svensson".

Detsamma kan sägas om Kristenheten i vårt land, med sina
ledare i täten, när det gäller de ofödda i moderlivet! De är
svikna, främst av dem som Gud sänt, till deras hjälp:
FÖR ATT FÖRA DERAS TALAN, vårt lands
Kristenhet!

Men de tiger inför denna skriande
orättfärdighet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 09:12



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
En applåd till kommentaren nedan,men Sköld han blir som vanligt utan,för han vågar inte ha en "egen" åsikt.han fortsätter han gömma sig bakom sin sköld -bibeln !
2015-11-26

    Lars Gullberg


Sven

För det första är Israel en ockupationsmakt
de kan dra åt helvete

för det andra så är ditt abortmotstånd
lika motbjudande

så vad ska man göra för att befria oss
från era fascistoida krafter ?

Leve ett fritt Mellanösten, fritt från ockupation, Israelisk aggression

och för en fortsatt kvinnobejakande frihet i vårt land

Men du kan ju börja föda barn i Kristus tecken

eller kanske bomba gynkliniker
så som Israel bombar Gasas civila


2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld