Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Homonymer är ord som stavas och uttalas likadant, men som betyder olika saker och därför är olika ord.


homonym I



Såg en rovfågel i skyn,


tänker göra alla Glada,

vill inte göra någon skada.




Fri vers av Peter Romance
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-28 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underfundiga ord. Gillas.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance