Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Cat



Tusen nätter
var det liv hon levt

varje natt

var ett eget land
med tusen språk

och varje land
hade en egen stad

med tusen nationaliteter

I varje gathörn
hade hon en atelje högst upp


med panoramafönster
ut över soluppgången




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 11:54



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Fin vy och vackert ordat!
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg