Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR YTTERST FARLIGT ATT STÅ EMOT GUDS HELIGE ANDE!

skriver Hebreerbrevets författare: "I DAG ,

om ni får höra hans röst, må ni

inte förhärda era hjärtan".


Hur hör man då Guds röst?

I Guds Ord, Bibeln.


Vad får det då för konsekvenser om

man FÖRHÄRDAR sig? De blir

mest synliga - påtagliga -

i evighetens värld.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hot om undergång, löfte om paradis, kvinnoförtryck och en historia av grymt övervåld förenar världens religioner.
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld