Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anagram


Kärleksbom

 

Förkrossad jag lipar,

av brustet hjärta,

de pilar jag sköt,

gick alla vid sidan om.




Fri vers av Peter Romance
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance