Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jämfört med barndomen och tonåren.


Deppig eller sant?

Det är Sexets tid.
Det är vinets tid.
Det är deckarnas tid.
Det är Multimedias tid.
Det är det fula språkets tid.




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 15:11



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Den var bra
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim