Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brasan

Sluter mina ögon
hör hur det sprakar

njuter och myser
doften kittlar i näsan

värmen sprider sig
minnen återkommer

jag ler för mig själv
brasan kräver ved.





Övriga genrer av Tosca
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint :)
2015-12-16

  Palett
Låter mysigt, framkallar minnen !
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca