Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig ett tag

Det är lovande, tydligen så är han en man
Respekterar kvinnor som bara dom kan
Han är ingen som man har som vän
Det kommer att leda till någonting sen
Jag tror vi ska träffas på stan
Det brukar jag göra, jag är van
Vill att han ska hålla min hand i sin,
fyller ut tomrummet efter din
Det är tur att han inte kan se in
Kolla i mig, hur det står till
Mitt hjärta är ännu inte helt
Och från kylan så har det blivit stelt
Han får gärna hålla om mig ett tag
Stanna hos mig tills natt blir dag
Sedan ligger jag nöjd och ensam kvar
Medan han åker hem, tillbaka till sin stad




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 599 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-26 21:58



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
ååh va fint

sen kan du faktiskt skriva

det här är läsvärt och bra

fast det kanske bara är dina tankar va vet ja
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Vissen