Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingården




Hur väggarna rör sej

Hur hon släpar på en koffert.
Den är fylld





"håret är som änglahav i mörker, ´´´´´´´´
träden bara står och glor
som om de slutat att vänta

bara står
tills den dagen..."

- föresten hur gammal
kan en ek bli - ´´´´´´´´´´´´

"och eken
som stod invid Radiohuset

och som stått där långt
innan Radion uppfunnits

och som brutalt
sågades ned
och forslades bort"





Och hon öppnar kofferten
letar tills hon hittar




"grenen som fågeln suttit
och sjungit på
så att
väggarna rört sej"




Prosa av Lars Gullberg
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 22:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden är som ljuv musik!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg