Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att få veta

Det är så mycket jag aldrig hann berätta för dig
Saker som skaver och gör ont i mig
Så när du frågar hur jag mår, har jag lärt mig att le och neka
För det är försent nu, du kommer aldrig att få veta




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 723 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen