Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blå hatten



mannen med den blå hatten.
Begraves utan den

träden de stod där och blev beskyllda

för något fåglarna gjort

men inte heller fåglarna tog på sej något av allt det

så det skulle ju vara för jävligt isf
om allt egentligen handlade om oss människor




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lars Gullberg
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 22:50



Bookmark and Share


  Nanna X
Enda skillnaden är väl att fåglar mer sällan har blå hatt... men hätta kan de ju ha :-) Tankeväckande dikt med vacker rubrik!
2015-11-27

  KYREUS of Sweden
Säreget
stark &
filosofisk
lyrik
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg