Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erbjudes: Personligen uppläst version, mixat ur fredens rytmer Du lyssnar till produktionen, vid övre hörnet i din vy. Vänligen © Jimmy Bee


ORAKLENS LUNDAR

 

 Mötande läppar 

 Mjuknande mättar

  I trånande trall ~

Oraklens Lundar

I passerande revyer,

   de tillhör Hotellens gator

           ~   ~   ~   ~   ~        

Tillsammans längtar vi till befrielse

Som vilda hästar, vackra bortom traven...

 

Stilla fotografi

Angående vårt inuti

Stjärnan inom dig..

  Vacker må bli ~Nu är du fri

 

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Jimmy B Bergquist
Läst 1164 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-11-27 05:43



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En stark meditativ dikt.
Intressant att höra poeten
själv läsa den.
2016-03-19

  Chawa VIP
Underbart att både läsa och lyssna...
2015-12-18

  Linda CH VIP
En helhetsupplevelse! Du läser din underbara dikt med stor inlevelse och magi. Meditativt!
2015-12-12

  louisegirl
Så vackert, i innerlig känsla och värme...
2015-12-12

  DominiQueen
ååå så vackert uppläst, och så mycket kärlek och omtanke i Orden. Du Äger Jimmy!
/DominiQue
2015-12-01

  aol
Roligt att höra nån annan läsa sin dikt underbart skaldat vännen,
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att få lyssna till dikten samtidigt som man själv läser...
2015-11-29

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-11-28

  Alysse VIP
Sagolikt vacker dikt med känslofylld uppläsning. Mycket fint
2015-11-28

  Marianne Räf
Lite annorlunda, trevlig å läsa !
2015-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert läser du din fina dikt till musik för själen.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy B Bergquist
Jimmy B Bergquist