Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista önskan







-Jag vill ha en vit kista

sa hon
och tog mig i handen

-Mitt liv har varit så mörkt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2015-11-27 12:18



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smärtsamt , innerligt.
2015-12-01

  ellie@eliseafaros.se
Vackert, knivskarpt rakt in i hjärtat, smärtsamt.
2015-12-01

    ej medlem längre
Få ord med makalös styrka.
2015-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...ljuset betyder så mycket...en fin och berörande text...
2015-11-29

    ej medlem längre
Ett fint och ljust val, en trygghet.
2015-11-28

  Margit Grell
Berör!
2015-11-28

  Anya VIP
Talande på få rader. Förtätad text som säger mycket mellan raderna.
2015-11-28

  Valter Örn VIP
Gripande och uttrycker en stark själsstyrka i dödens närhet. Varm Kram!


2015-11-28

    ej medlem längre
Gripande stark, verkligen

2015-11-28

  aol
Blev så gripen, kram vännen,
2015-11-28

  Sommarina VIP
Fint. Ljust till slut
2015-11-27

  Maria Sundelin VIP
Vackert och sorgligt
Varma kramar
2015-11-27

  Ingrid Trolle
Sorgligt berörande
och gripande
2015-11-27

  M.Eta
Starkt förmedlat av dig, måste gjort ont i själen. Men hon förmedlade ljus i sin önskan! Kram, kram
2015-11-27

  walborg
Blir så gripen
2015-11-27

  Maj-Lis VIP
Gripande...orden fattas
2015-11-27

  Junia VIP
Jag tror att hon nådde fram till ljuset i sin tunnel! Det gör ont inom ... Men fint förmedlat!!
2015-11-27

    Dan Myrbeck
Kram!
2015-11-27

  Eva Helene VIP
Få ord som säger så mycket, vackert och gripande!
2015-11-27

  louisegirl
Dina ord berör mitt <3
Fint skrivet!
2015-11-27

    Sefarge VIP
Hjärtknipande
!Ibland händer det. ..
Att man själv" får slut"
på ord.
Tack för stark utlämnade
"privat upplevelse "
:)
2015-11-27

    ej medlem längre
Levande ljusa ord...på väg mot tunnelns slut. Hoppfullt i all sitt vemod.

2015-11-27

  överlevaren VIP
Allvarsam ... men sprider ett klart ljus!
2015-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin och behjärtansvärd önskan!
2015-11-27

  Magdalena Eriksson VIP
vit som snö ... mycket starkt och nära
skarpt. man hör hennes röst bryta som en ljusstråle fram tycker jag
2015-11-27

  Gunnel Eriksson VIP
Sorgligt och fint.
2015-11-27

  Marianne Räf
Hon kanske ville se ett ljus i tunneln..
2015-11-27

  StinaJ VIP
Vemodig text som griper tag...men den här stoltheten och styrkan som hon besitter är beundransvärd !
2015-11-27

    ej medlem längre
Det är många som har det svårt fast det kanske inte syns alla gånger...
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP