Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
övar på snötema


snö

väntar på dig lilla
håller ut tungan och blundar
är ett träd
är ett barn
är en vitpälsad hare som smyger sig för svärtan

längtar efter dig
ingen kan lysa upp och falla som du
du är festliga duken över jordens mörker

stjärnor av is
renar och tröstar
smälter långsamt i handen till lustiga sjöar
stressade människan lyfter blicken
ur småttiga tankar om mitt och ditt
du är allas vita drömmande vän.





Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-27 14:08



Bookmark and Share


  i af apa
oy! den bästa snödikt
jag någonsin läst!
den smälter på tungan...
2015-11-28

  KattenKin VIP
Vilken vacker vinterdröm. Jag ser årstiden med barndomens ögon som dina lockar fram, den där förtjusningen, och kan nästan acceptera att det är vinter igen. Ett mästerverk.
2015-11-28

  Respons VIP
Du hittar orden och bilderna som känns nya och fräscha!
2015-11-27

  Yrre VIP
Ljuvligt! :D
2015-11-27

  Nanna X
Ljuvlig ba :-)
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP