Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVAR STÅR TRÄDEN NAKNA


Nu har löven fallit
dansat bort med vinden

kvar står träden nakna
visar sina grenar


Vattenytan lyser
speglar himlakupan


Skymningsljuset faller
sveper bort konturer

Staden tänder ljusen
inför nattens mörker

Solens sista strålar
går till ro för natten.



© Palett




Fri vers av Palett
Läst 428 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-27 17:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin dikt...
2016-04-19

  Linda CH VIP
Vilsamt fint!
2015-12-12

  aol
Vackert fint skaldat,
2015-12-03

  Siggesdotter
Stämningsfull i sitt uttryck!
2015-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
En lugn och skön känsla i din vackra höstdikt...så fint...
2015-11-29

  Lindha W Gustavsson
Vacker skildring om hur hösten övergått till vinter och anpassar sig däri. Bravo!
2015-11-28

  Ljusletaren
Fint ordat om din plats där just du bor.
/kram
2015-11-28

    ej medlem längre
Behagfullt konstaterande. Lugn.
2015-11-28

  Heikki Hellman
Makalösa iakttagelser under de sista höststunderna innan årstidsskifte och ny vinterskrud.
2015-11-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2015-11-28

  Ingrid Trolle
Mycket vacker
höstdikt vars
bilder känns nära
och äkta
2015-11-27

  överlevaren VIP
Gillar!
" Vattenytan lyser
speglar himlakupan"
2015-11-27

  Kattfot
Tycker om fotot också, glömde skriva det.
2015-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om bilderna du målar med dina ord!
2015-11-27

  Kattfot
Vackert, stämningsfullt och vemodigt!
2015-11-27

  ULJO
Magi
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett