Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är upplevelser
och nerlevelser.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 424 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-02-05 16:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Visst är det så ! Bra skrivet !
2016-02-10

  anits VIP
Så sant. livet kan vara en berg och dalbana!
2016-02-09

  Lars Hedlin
Japp Upp and Downs that is life!
2016-02-08

    ej medlem längre
Finurligt bra!
2016-02-08

  överlevaren VIP
Livet lever i förloppets rörelse och det bästa är om det är i balans!
2016-02-07

    Birgersdotter VIP
Upp och ner..som solen
2016-02-06

  Blomma-Stjärna VIP
ja, solen går upp och vi lever upp, solen går ned och mörker belägrar oss - allt som finns rör sig och förändras ;-)
- fint uttryckt!
2016-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...och båda behövs nog...
2016-02-06

  Irene Åberg
Hej*
Livet*går inte i Repris*
Så Lev*UPP*på*Något*Vis*
2016-02-06

  Gunnel Eriksson VIP
Nerlevelser - nyskapande av ord.
Fantasifullt.
2016-02-06

  soligajag_1 VIP
Jovisst är det så, , upp och ner
som en trappa eller rullgardin. .
2016-02-06

  Ingrid Trolle
Så rätt! En berg- och
dalbana. Att läsa dig
är dock upplevelser. :)
2016-02-05

    ej medlem längre
Så mycket sagt i en enda mening. Snyggt!
2016-02-05

  Maria Sundelin VIP
Och det som pågår medan vi gör annat
2016-02-05

  M.Eta
Stämmer mycket bra på mitt liv(och många andras också kan jag tänka mig)
Bra !!
2016-02-05

  Chawa VIP
Life is a rollercoaster...
2016-02-05

  Per Drysén
Har aldrig tänkt så, bra beskrivet.
2016-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant!
2016-02-05

  louisegirl
Fyndigt ;)
2016-02-05

    ej medlem längre
Ordkrumelurernas mästare har slagit till igen!
2016-02-05

  Maud Louise
Det har du sannerligen rätt i - du är så fyndig att jag häpnar och ler....
2016-02-05

    ej medlem längre
Väldigt fyndigt och bra.Fantastiskt hur du får till så mycket med ett par rader.
Mvh annokas
2016-02-05

  Rise Little One
Ja, det säger mycket i de två meningarna :)
2016-02-05

  Marianne Räf
Precis, det har jag också märkt.
2016-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Som att sitta på en gunga, ja!
2016-02-05

  Eva Helene VIP
Ja, sannerligen är det upp och ner, och så upp igen . . .
2016-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Och inlevelser.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck