Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black Friday (haibun)

Jag har fått mail. Jag har fått SMS. Det är reklam överallt om Black Friday. Ja, jag vet... Jag vet att det är en svart fredag idag.


Black friday
i skymningens grå ljus
hörs kyrkklockan

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 671 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-27 19:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra att du upplyser om denna nya
köpdag. Jag trodde först att det
handlade om någon historisk dödsdag
eller en börskrasch. Kanske krasch
i köparnas börs. Fin haiku på slutet.
2015-11-28

  Gunwale VIP
Ödesmättat.
2015-11-27

    ej medlem längre
Bättre med fredagsmys?
2015-11-27

    ej medlem längre
En uppmaning till besinning i köpenskapen!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H