Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Small talk , om Stenåldersmänniskorna.

Var Stenåldersmänniskorna gjorda för att vänta?
Var Stenåldersmänniskorna gjorda för att springa?
För att vänta, för att; Vänta på bytet? Stanna på en plats, med sin familj?
Springa , var det bara männen som var som gjorda för detta?
De fick hämta maten och bytet, och kvinnorna vänta?
Om då kvinnorna fick vänta, vad gjorde de då,?
Samlade Bär, Då kunde kvinnorna gå, (Jag tror inte att de sprang för att få tag på bär, kanske , om de var i fara.)
Och männen var byggda för att springa, för att få tag på bytet?
Eller för att gå? Smyga? Endast springa vid Fara!
Gå, med familjen, ett söndagsnöje, vardagsnöje, för stenåldersmänniskorna?




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-27 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim