Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter stormen


Stormen går
Tar hela huskroppen i ett stadigt grepp så att det knakar

-Pappa! Är du vaken?

Igår var pappa dum, tyckte du.

-Pappa är du vaken?

Jag lägger mig bredvid dig.
Vi tittar på träden utanför fönstret
Stora svarta torn som dansar med varandra

-Titta nu dansar han gung-dans, säger du

Jag tittar på gung-dansen.

-Pappa, du går inte va?

-Nä, svarar jag.

Stormen går där ute
Lugnet råder här inne

R Werner




Fri vers av R Werner
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-27 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner