Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det magnifika hyckleriet





Genom årtionden har vi lärt oss att alla är välkomna till Sverige

Genom massiv propaganda har kritiken mot massinvandring tystats


Nu i det skarpa läget

När det är allvar


Enas "folket" att avslå tiotusentals människors möjligheter att finnas!



DEMON KRATIN segrar alltid!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-27 22:54



Bookmark and Share


  bumerang
DEMON strationistiskt tänkt.
Vi värnar förstås livet.
Som bor i oss alla.
Och som vi identifierar oss i.
Och gör allt vi kan utifrån
Vars och ens förmåga.
Som en självklarhet. Förstås.
2015-12-03

  Hanna Mari Wallin
DEMON KRATIN
ordet innebörd förklarar ju handlingar som annars skulle ha starkt i frågesatts!


2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt