Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan som äter sig inåt


när orden lämnar mig blir jag inte bara tyst
mitt kroppsspråk förstummas också

eller om det nu var i den ordningen det hände
kanske var det tvärtom

kanske började det med kylan
utifrån
jag var levande
nu är jag en illa tillyxad stod
i den omänskliga permafrostens land




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-27 23:01



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Nuet är häpnadsväckande .. Fast man vet att det är övergående kan det få kroppen att skriva det man inte skrev.. Berättandets ryggrad kommer skaka dig tillbaka men det vet du ju. Nuet är poetens fängelse och möjlighet. Dina ord känns alltid alltså är de så levande ord nu kan va.
2015-11-29

  walborg
Ja den obarmhärtiga mörka kylan måste man ha motgift mot.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger