Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad jag tycker om poeter.se just nu




jag tog upp en sten
stoppade i min mun
jag frågade tandläkaren
hon sa: "varför ?"

"ja varför...kan du hjälpa mig ?

"nej ...du måste vänja dig av
med godis?

"men jag har så många hål?

"det hjälps ju inte fattar du väl,
du måste sluta äta godis".




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-28 03:16



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag läste en bok där en kvinna tvingades tugga på sten så tänderna förstördes, jag vet inte varför den bilden kom i mitt huvud, det var en mycket obehaglig läsning - men såklart måste du sluta äta godis
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP