Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnarnas natt

Björnarna vankar runt husknutarna
i fullmånens sken
går nattens tunga fjät
nu i björnarnas natt

Dem ska vi övervinna, vinna vinna
vi sjunger i d moll nå't dumt
och dräpande drömmer vi om
den frihet och välfärd som rann
bort i en strömmande fors

rakt in mot mitten av klotet

Om inte, då vaknar jag aldrig mer
ty kriget är fasor för dem
som dör och för dem
som överlever björnens slag

- Se, hur björnar höjer sina ramar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-28 13:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt med björnar som går i tunga fjät. Jaa förstår att björnarna höjer ramarna åt krigets fasor.
2015-12-06

  Anya VIP
Härligt med björnar som går i tunga fjät. Jaa förstår att björnarna höjer ramarna åt krigets fasor.
2015-12-06

  Nanna X
Härlig härlig, jag seer dem :-)
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP