Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan plats

När du förstod
att min högsta önskan
att vara en av oss två
en i vår familj
det som vi äger
som är vi
vårt
för dig och mig

inte en del i en familj
som du haft tidigare
inte en del av den närhet du haft
till en annan kvinna
till ditt andra liv
en pusselbit i er enhet

varje gång du vill ha mig där
suddas jag ut
och du tror
att du inte räcker till

När jag vill ha mer av dig

försöker åter ikläda mig en mantel
av kamp
för att inte byggas in
i er förening
och låta det
vara ett villkor för din kärlek
min plats hos dig






Fri vers av siamesen
Läst 248 gånger
Publicerad 2015-11-28 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen