Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

Jag vill bara ha dig
Och poesi är bara ett annat sätt
att säga det




Fri vers av siamesen
Läst 241 gånger
Publicerad 2015-11-28 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen