Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het åtrå

Lätt beröring
händer stryker
långsamt
letande

Läppar möts
kärleksfullt
försiktigt
retande

Fingrar söker
hud mot hud
pulserande
smekande

Hungrande kroppar
i takt
gungande
i fas

Het åtrå
upphetsning
rysningar
extas




Fri vers av Marica Dahl
Läst 351 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-11-28 22:01



Bookmark and Share


  Henning Hson
Så bra så det blir en Tummen upp!
2016-01-19

  överlevaren VIP
Texten glöder av åtråns hetta!
2016-01-02

  S.A.I. Steve Lando
underbar känsla o ord
2015-12-15

  M M Mannheim VIP
Känner åtråns eld i varje ord, längtans sökande efter kroppslig kontakt!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl