Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några intressen

Musik- Piano.
Buketter.
Dans.
Sång.
Bakning.
Meditation.
Dofter.
Naglar.
Böcker.
Musik- pipe, panflöjt på marknader.




Fri vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-11-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim