Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast från en dagbok

Tankarna samlas flera och flera jag håller nästan på att explodera
Jag tittar in i mitt tomma jag

Ihåliga, genomskinliga
Outhärdliga, oåtkomliga
känslor

Tårarna skaver mera och mera
Jag kommer att implodera




Fri vers av Bara.jag
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-28 23:20



Bookmark and Share


    Oak VIP
oj det var bra!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag