Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till kärleksdikt


Bilskolärarns son

Somnar i dina höfters lilla bo
suset av andning
dina drag är som en sorgsen magnet
håller mig upprätt
skrämmer lite hur du finns där
jag kan teckna ditt ansikte vilken tid somhelst på dygnet
du är i varje cell
en älskad.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-28 23:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2015-12-05

  Anya VIP
Vackert och ömsint. Tycker om orden, de kommer så naturligt.
2015-11-29

  ULJO
Du lyckades verklgen
2015-11-29

  Respons VIP
"...dina drag är som en sorgsen magnet". Ett härligt uttryck. Fin kärleksdikt!
2015-11-29

  Sommarina VIP
Mycket vacker
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP