Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar...

Jag vägrar
vägrar att skriva om det alla pratar om
Det innebär inte att jag är likgiltig
tvärtom
jag flyttar bara fokus
en utväg
en möjlighet att andas

Förlamning leder oss inte framåt.

Kram A




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-29 00:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...mycket bra...
2015-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Bra skrivet!
2015-11-29

  KYREUS of Sweden
Mänskliga mått!
2015-11-29

  aol
Det går inte att förtränga sorgen kommer till en och stannar den tid den ska,
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP