Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under täcket

 

När natten kryper närmre 

in under mitt varma täcke 

ska jag tänka på dig. 

Gå dig till mötes

och förenas i drömmars land. 

 

Där känner jag dig nära 

som om i minnet det var igår. 

Där stannar jag kvar

med dig, tills natten åter flyr

in i en ensam morgondag. 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-29 02:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i närhet
2015-12-05

  ULJO
Mycket kärlek i höstmörkret
2015-11-29

  Valter Örn VIP
Bitterljuva drömmar som känns igen ...
2015-11-29

  Peter Olausson VIP
fin och ömsint text
2015-11-29

  Heikki Hellman
Nu började jag längta efter de härliga dagar som är redan förgångna kanske för evigt…. saknad är djup och längtan stor!
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP