Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talesätt

Som man bäddar får man ligga i sängarna
även om man sålt smöret och tappat pengarna.
Det kan för många kännas som en börda
men som man sår får man skörda.
Att gråta över spilld mjölk hjälper föga
även om skönheten ligger i betraktarens öga.




Fri vers av Marica Dahl
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-29 04:58



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det sägs ju så...
Fint samspel du fick med meningarna!
2016-01-02

  Robin V
Snyggt!
2015-12-04

  Hanna Mari Wallin
bra påminnelse.
2015-11-29

    ej medlem längre
Livsvisdom/kunskap i ett kulturellt sammanhang kokas ner till ett fåtal rader. Ett mycket väl genomfört arbete.
2015-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marica Dahl